Skip to main content

Tröttnat på tidskrävande fakturahantering?

Med eSyn kan du ta emot dina fakturor elektroniskt i det standardiserade formatet PEPPOL Bis 3.0.

Lämna den manuella hanteringen och gå över till en digitaliserad och helautomatiserad process där rätt data säkerställs från början.

Läs mer

eSyn är integrationspartner till Visma

Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Visma förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Visma erbjuder en molnbaserad plattform så att företagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar.

eSyn är integrationspartner och finns med på Visma app store med möjliga och rekommenderade integrationer.

Det här kommer ni gilla med eSyns elektroniska fakturahantering

Sänk dina kostnader

Felbetalningar, dröjsmålsränta, diverse risker och arbetskostnader är ett minne blott med e-fakturor.

Automatiska flöden

Låt eSyn Cloud frigöra din tid så du kan fokusera på annat. Du behöver bara hantera avvikelser som systemet upptäcker.

Smart matchning

Med eSyn Clouds smarta system så kan du matcha fakturor mot rätt inköpspris ända in på detaljnivå.

Få en ökad kontroll

Ett automatiserat flöde ger dig en ökad kontroll och du kan med enkelhet spåra fakturor i arkivet. Rapporter får dubut med ett knapptryck!

Rätt hantering

Nu kan du attestera fakturan via våra smidiga och mobila lösningar. Dina kollegor kan också få tillgång och all hantering, uppföljning och återkoppling blir enhetlig.

Kundanpassade specifikationer

Ju högre automatiseringsgrad desto bättre utfall och kostnadsbesparingar uppnås. Vi föreställer fält, i samspel med er, som er leverantör måste fylla i för att systemet ska hantera fakturan.

Varför koppla ihop Visma med eSyn?

Lämna en tidskrävande och dyr manuell fakturahantering. Vi automatiserar ditt fakturaflöde genom vår unika metodik, samtidigt som du får en full överblick över fakturor och digitaliseringsgrad.

Digitalisera hela flödet
eSyn hjälper  er med hela inflödet av leverantörsfakturor. Vi levererar strukturerad och validerad information in till Visma oavsett hur leverantören valt att skicka sin faktura. Vår plattform skapar e-fakturor även av PDF, vi levererar kvalitet och validering även av inkommande PDF-flöde.

Tidsbesparing
En korrekt, validerad och strukturerad faktura in spar mycket tid senare i faktura processen. Inget mer arbete med scanning/tolkning eller upprättning av inkommande fakturor. Många manuella arbetsmoment kan automatiseras och effektiviseras.

Rätt information på rätt plats
Alla leverantörsfakturor valideras enligt kundspecifika affärsregler samt Peppols regelverk. Fakturainnehåll inklusive beräkningar på radnivå verifieras och valideras. Vi ser även till att informationen i inkomna e-fakturor hamnar på rätt ställe i Visma.

Vi hjälper er med omställningen
eSyn hanterar omställningen till ett digitalt fakturaflöde, vi har metod, process och teknologi för att bearbeta dina leverantörer att ställa om till Peppol, alternativt, att skicka PDF till vår plattform. Vi ser till att få jobbet gjort!

 

eSyn verkar utan att synas
eSyn hanterar mottag, validering och upprättning i bakgrunden. Tanken är att ni som kund skall fokusera på viktigare aktiviteter. Ni som kund kan följa flödet och digitaliseringen på i vår plattform eSynCloud. Även leverantörerna får ett inlogg och kan se status på sina inskickade fakturor.

Kontakta oss

Vad är PEPPOL?

PEPPOL (Pan-european public procurement online) är ett regelverk för den internationella elektroniska handeln.

Det framtogs av PEPPOL Online på uppdrag av Europeiska Unionen med syftet att underlätta upphandling och samarbete mellan Europas länder.

Läs merSök företag

Få en snabb och precis överblick över fakturaflödet i eSynCloud.

eSyn – Smooth, efficient & drives business!

Digitalisering har aldrig varit enklare!

Delar du också vår vision om en framtid där tidskrävande, tråkiga och repetitiva arbetsuppgifter tillhör det förflutna? Anslut dig till eSyn och automatisera ditt fakturaflöde idag!