Om oss

eSyn är ett fintech-bolag med visionen att förenkla fakturaprocessen inom B2B

Den absoluta majoriteten av fakturor mellan företag är post- och PDF fakturor. Dessa format har passerat förfallodatum! Det krävs manuell hantering för att säkerställa att fakturan är korrekt och vårt mål är att digitalisera dessa volymer.

Genom vår tydliga strategi och vårt unika kunderbjudande har vi nått en stark position på marknaden. Idag har vi kunder inom de flesta branscher och en stark tillväxt av användare och antalet transformerade fakturor. Vi på eSyn arbetar med den senaste teknologin och drivs av att förenkla fakturaprocessen – Digitalt, smidigt och effektivt!

eSyn är ett fintech-bolag med visionen att förenkla fakturaprocessen inom B2B.

Idag skickas majoriteten av fakturor i post och PDF-format, vilket kräver manuell hanteringen för att säkerställa att fakturan är korrekt. Vårt mål är att digitalisera detta flöde och därmed automatisera hanteringen.

Genom vårt unika kunderbjudande och tydliga strategi har vi nått en stark position på marknaden med en stark tillväxt. Vi arbetar med den senaste teknologin och drivs av att förenkla fakturaprocessen – Digitalt, smidigt och effektivt!