Slipp tidskrävande fakturahantering.

Nu är det dags att automatisera fakturaflödet samt spara både tid och pengar. Lämna tidskrävande fakturahantering bakom dig med eSyn Cloud.


BOKA DEMO

Fyll i formläret nedan så kontaktar vi dig.

  By submitting your details you accept our Terms and Conditions

  FRAMTIDEN ÄR HÄR

  Gör slut med manuell fakturahantering.

  Manuell fakturahantering är numera ett minne blott! Med eSyns banbrytande och kraftfulla mjukvara så automatiseras fakturahanteringen på riktigt. Ta emot dina fakturor elektroniskt i det standardiserade formatet PEPPOL Bis 3.0.

  Vi hjälper dig att gå över till en digitaliserad och helautomatiserad process där både data och leverans säkerställs.

  eSyn Cloud är mycket enkel att implementera och säkerställer leverantörsfakturor möter kundernas specifikationer.

  Framtiden är här

  Låt oss förklara

  Med eSyns intelligenta och kraftfulla programvara kan du ta emot dina fakturor elektroniskt i det standardiserade formatet PEPPOL Bis 3.0. Vi har hjälpt hundratals företag att automatisera fakturaflödet och samtidigt göra kraftiga besparingar i både pengar och tid.  eSyn Cloud

  Varför välja eSyn?

  Vi på eSyn arbetar med den senaste teknologin och drivs av att förenkla fakturaprocessen – Digitalt, smidigt och effektivt! En majoritet av företag arbetar fortfarande med post- och PDF-fakturor och det är något vi har bestämt oss att förändra. eSyn är ett fintech-bolag med visionen att förenkla fakturaprocessen inom B2B.

  Boka en presentation >

  Total automatisering

  Vad är skillnaden mellan eSyn E-faktura och en "Digitaliserad" PDF faktura?

  Det idag vanligaste förekommande faktura formatet inom B2B är fortfarande PDF. För att ta in PDF fakturan "digitalt" i affärssystemet tolkas denna via ett tolkningsverktyg. Lösningen underlättar processen men tar inte bort de manuella momenten. PDF fakturering är långt ifrån vad en E-faktura erbjuder i form av kvalité och effektivitet.

  eSyn omvandlar PDF fakturor till E-faktura formatet PEPPOL. Därefter anpassas E-fakturan efter kundens specifika fakturakrav och eSyn säkerställer att samtliga fakturor valideras enligt dessa krav. Resultatet är att ni som kund får ett fakturaflöde helt utan manuell handläggning, dvs en touchless process.

  Kom igång

  Så går det till:

  Det är enkelt att komma igång med eSyn Cloud.

  1

  Genomgång

  Uppstart och implementation av tjänsten kräver generellt inga dedikerade eller extra resurser från kunden. Som underlag behövs endast en förteckning över aktiva leverantörer. Vidare fattas beslut om leverantörskommunikation, prioriterade leverantörer, aktiveringstempo och mål KPI:er.
  2

  Onboarding

  Leverantörsaktiveringen sker genom en strukturerad och beprövad onboarding-process där leverantörerna bearbetas enligt överenskommen prioritetsordning och tempo. eSyn tar ett helhetsansvar för dialogen med leverantörerna och erbjuder dem stöd och rätt förutsättningar för att genomföra en omställning till ett nytt fakturaflöde
  3

  Optimering

  Genom tjänsten kommer samtliga fakturor som processats att inneha e-formatet PEPPOL BIS Billing 3.0 med en anpassning efter kundens fakturaspecifikationer.
  4

  Allt går live!

  eSyn tillhandahåller alltid transparens och data för kunden. Genom plattformen eSyn Analytics kan man som fakturamottagare i realtid följa onboardingprocessen och vägen mot ett helautomatiserat ”touchless” fakturaflöde.

  F.A.Q

  Vanliga frågor:

  1Vilka format stöder eSyn Cloud?
  eSyn Cloud hanterar PEPPOL-fakturor och PDF-fakturor som vi transformerar till PEPPOL BIS 3.0.
  2Vad kostar eSyn Cloud?
  Det utgår en avgift för kunden (fakturamottagaren) som eSyn utför tjänsten till. Avgiftens storlek beror på uppdragets omfattning och storlek. För fakturaavsändaren är det kostnadsfritt att skicka fakturor genom eSyn Cloud.
  1Vad skiljer eSyn från andra leverantörer?
  eSyn tar ett helhetsansvar i att onboarda era leverantörer för att ni ska kunna få ett digitalt och automatiserat flöde så snabbt som möjligt. Vi gör det smidigt och enkelt för er som kund! Resultatet blir ett fakturaflöde där ni tar emot strukturerade och validerade e-fakturor i ett och samma format, PEPPOL - oberoende av leverantörens digitala kapacitet eller affärssystem.
  2Vad är Peppol?
  Peppol är det smidigaste och snabbast växande e-faktura formatet i världen. Det är ett öppet nätverk som inte kräver något godkännande från tredje part. Det som behövs är uppkoppling till en certifierad accesspunkt och för att skicka en faktura krävs endast en adress (PEPPOL ID) till mottagaren, vilket man finner i nätverket.

  KONTAKTA OSS

  Redo för automatisering av fakturaflöden?

  Fyll i kontaktformuläret eller ring oss på +46 8 1215 0858 så går vi mer än gärna igenom hur ni kan automatisera ert fakturaflöde.