Tröttnat på tidskrävande fakturahantering?

Med eSyn kan du ta emot dina fakturor elektroniskt i det standardiserade formatet PEPPOL Bis 3.0. Kan din leverantör ännu inte skicka Peppol ser vi till att transformera även inkommande PDF till validerade Peppol Bis 3.0.

Lämna den manuella hanteringen och gå över till en digitaliserad och helautomatiserad process där rätt data säkerställs från början.

 

eSyn är integrationspartner till Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar.

Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. För ytterligare information se www.fortnox.se.

eSyn är integrationspartner och finns med på Fortnox portal med möjliga och rekommenderade integrationer.

Det här kommer ni gilla med eSyns elektroniska fakturahantering


Varför koppla ihop Fortnox med eSyn?

Lämna en tidskrävande och dyr manuell fakturahantering. Vi automatiserar ditt fakturaflöde genom vår unika metodik, samtidigt som du får en full överblick över fakturor och digitaliseringsgrad.

Digitalisera hela flödet
eSyn hjälper  er med hela inflödet av leverantörsfakturor. Vi levererar strukturerad och validerad information in till Fortnox oavsett hur leverantören valt att skicka sin faktura. Vår plattform skapar e-fakturor även av PDF, vi levererar kvalitet och validering även av inkommande PDF-flöde.

Tidsbesparing
En korrekt, validerad och strukturerad faktura in spar mycket tid senare i faktura processen. Inget mer arbete med scanning/tolkning eller upprättning av inkommande fakturor. Många manuella arbetsmoment kan automatiseras och effektiviseras.

Rätt information på rätt plats
Alla leverantörsfakturor valideras enligt kundspecifika affärsregler samt Peppols regelverk. Fakturainnehåll inklusive beräkningar på radnivå verifieras och valideras. Vi ser även till att informationen i inkomna e-fakturor hamnar på rätt ställe i Fortnox.

Vi hjälper er med omställningen
eSyn hanterar omställningen till ett digitalt fakturaflöde, vi har metod, process och teknologi för att bearbeta dina leverantörer att ställa om till Peppol, alternativt, att skicka PDF till vår plattform. Vi ser till att få jobbet gjort!

eSyn verkar utan att synas
eSyn hanterar mottag, validering och upprättning i bakgrunden. Tanken är att ni som kund skall fokusera på viktigare aktiviteter. Ni som kund kan följa flödet och digitaliseringen på i vår plattform eSynCloud. Även leverantörerna får ett inlogg och kan se status på sina inskickade fakturor.

Vad är PEPPOL?

PEPPOL (Pan-european public procurement online) är ett regelverk för den internationella elektroniska handeln.

Det framtogs av PEPPOL Online på uppdrag av Europeiska Unionen med syftet att underlätta upphandling och samarbete mellan Europas länder.

Få en snabb och precis överblick över fakturaflödet i eSynCloud.

eSyn - Smooth, efficient & drives business!

Digitalisering har aldrig varit enklare!

Delar du också vår vision om en framtid där tidskrävande, tråkiga och repetitiva arbetsuppgifter tillhör det förflutna? Anslut dig till eSyn och automatisera ditt fakturaflöde idag!